Hogyan működik?

A BIS uSonic 700N ultrahang segítségével támogatja a szervezete energizálását, és fejt ki kedvező hatást élettani, biokémiai folyamatokra. Az ultrahanghatás mellett SD kártyára rögzített hangok, hangfrekvenciák, zene hatását felhasználva, a vegetatív idegrendszerre tudunk kedvező hatást gyakorolni. Így a BIS uSonic 700N az idegrendszerre, az immunrendszerre, a neurohormonális rendszerre és az anyagcserefolyamatokra gyakorolt hatása révén jótékonyan befolyásolja a szervezet komplex szabályzó mechanizmusát.

Az ultrahangokat 1938-ban alkalmazták először gyógyászati célra és a '70-es évek elején terjedt el az orvosi gyakorlatban. Napjainkban igen gyakran használt vizsgálati módszer, hiszen semmilyen kellemetlenséget, vagy kockázatot nem jelent a páciens számára.
Az ultrahang igen használhatónak bizonyult az orvosi, a műszaki gyakorlatban és a kémiában. A nem alternatív, hagyományos gyógyászat eszköztárában is fontos helyet foglal el. Hatásmechanizmusának lényege, hogy a kezelés helyén a szövetekben rezgést idéz elő, és ezen keresztül mikroszkópikus szöveti masszázst okoz. Az ultrahangos kezelést kötöszövet- és izomlazításra, meszesedések kezelésére, keringés javításra használják. Ezen felül különböző hatóanyagok lokális felszívódásának segítésére is használható.


A BIS uSonic 700N készülék által alkalmazott ultrahang-felhasználás esetén tehát kettős kezelés folyik: az ultrahanghatás és az SD kártyára rögzített hangok, hangfrekvenciák, zene együttesen és egymást felerősítve fejtik ki hatásukat. A megfelelő frekvenciát, mely lehet nyugtató- és serkentőhatású, manuálisan tudjuk kiválasztani a keresőgomb segítségével a készüléken a kívánt hatás elérésének érdekében.

Buddha: ~44 kHz, nyugtató hatás
Vulkán: ~88 kHz, energialökés, serkentés

Ahhoz, hogy a szabályzó mechanizmusoknál megfelelő hatás legyen elérhető, fontos, hogy a két agyfélteke működése szinkronizált legyen.

© 2024 Biomedics. All Rights Reserved.